NL +31(0) 294 48 42 44 - BE +32 (0) 50 61 10 41 info@oralcomp.com

De oplossing Gum® Hydral™

De nieuwe GUM® HYDRAL™ productlijn is rijk aan hydraterende en beschermende bestanddelen (betaïne, taurine, hyaluronzuur) en zorgt voor directe en langdurige verlichting en bescherming tegen de schadelijke gevolgen van een droge mond. Werkzaam vanaf het eerste gebruik zorgt deze innovatieve formule voor snelle hydratatie en bescherming van het mondslijmvlies voor betere levenskwaliteit*.

De GUM® HYDRAL™ formule is zacht voor uw gevoelige mond en zonder irriterende ingrediënten. De zachte mint smaak is gekozen door gebruikers van producten tegen droge mond**. Ongeacht uw leeftijd en of u nu last heeft van een lichte of van een ernstige vorm van droge mond, GUM® HYDRAL™ komt tegemoet aan de behoefte van iedere vorm van toepassing (overdag, ’s nachts en onderweg).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang informatie over en aanbiedingen van Gum Hydral.

GUM® HYDRAL™ is een complete productlijn die de droge mond bevochtigt voor een DIRECTE en LANGDURIGE VERLICHTING van de klachten bij een droge mond.

Dankzij de actieve ingrediënten (betaïne, taurine, natriumhyaluronaat en natriumcitraat) zorgen de GUM® HYDRAL™ producten voor:

  1. Langdurige BEVOCHTIGING van de mond
  2. BESCHERMING van het mondweefsel
  3. VERLICHTING van de klachten van een droge mond
  4. BEVORDERING van het HERSTEL van het mondweefsel

TOEPASSING

Alle vormen van droge mond door bijvoorbeeld medicatie, aandoening of behandeling.

Wanneer kan ik GUM® HYDRAL™ gebruiken?

 
Bevochtigingsgel
Bevochtigingsspray
Mondspoelmiddel
Tandpasta
Na het ontbijt
Untitled-5
Untitled-5
Untitled-5
Untitled-5
‘s Ochtends
Untitled-5
Vaak
Untitled-5
‘s Middags
Untitled-5
Untitled-5
Untitled-5
In de namiddag
Untitled-5
Vaak
Untitled-5
Bij het avondeten
Untitled-5
Bij het slapengaan
Untitled-5
Untitled-5
Untitled-5
‘s Nachts
Untitled-5

*Thuistest gedurende 10 dagen in februari 2014 met het GUM® HYDRAL™ assortiment onder 51 personen tussen de 20 en 69 jaar oud, die last hebben van droge mond, om de waargenomen effecten en de algemene aanvaardbaarheid te bepalen van GUM® HYDRAL™ gel, spray en mondspoelmiddel. Intern onderzoek Sunstar.

**Smaaktest uitgevoerd in 2012 onder 23 personen die last hebben van een constante of tijdelijke droge mond. Intern onderzoek Sunstar.

Share This