NL +31(0) 294 48 42 44 - BE +32 (0) 50 61 10 41 info@oralcomp.com

De oplossing Gum® Hydral®

GUM® HYDRAL® gel, spray en mondwater brengen u direct en langdurig verlichting, gedurende ten minste één uur na gebruik. De producten, inclusief tandpasta, beschermen de mond tegen beschadiging door droogte. De producten werken vanaf het eerste gebruik en hun
formule zorgt voor bevochtiging en tot een vermindering van klachten die een invloed kunnen hebben op de levenskwaliteit*.

De formule van GUM® HYDRAL® is zacht voor uw gevoelige mond (geen irriterende ingrediënten zoals alcohol of parabenen). De smaak werd gekozen door gebruikers van producten tegen een droge mond. ** Of u nu last heeft van een lichte of ernstige droge mond, ongeacht uw leeftijd, GUM® HYDRAL® beantwoordt aan uw behoeften in alle gebruiksomstandigheden (dag, nacht en onderweg).

De producten van GUM® HYDRAL® zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang informatie over en aanbiedingen van Gum Hydral.

TOEPASSING

Alle vormen van droge mond door bijvoorbeeld medicatie, aandoening of behandeling.

Wanneer kan ik GUM® HYDRAL™ gebruiken?

 
Bevochtigingsgel
Bevochtigingsspray
Mondspoelmiddel
Tandpasta
Na het ontbijt
Untitled-5
Untitled-5
Untitled-5
Untitled-5
‘s Ochtends
Untitled-5
Vaak
Untitled-5
‘s Middags
Untitled-5
Untitled-5
Untitled-5
In de namiddag
Untitled-5
Vaak
Untitled-5
Bij het avondeten
Untitled-5
Bij het slapengaan
Untitled-5
Untitled-5
Untitled-5
‘s Nachts
Untitled-5

*Thuistest gedurende 10 dagen in februari 2014 met het GUM® HYDRAL™ assortiment onder 51 personen tussen de 20 en 69 jaar oud, die last hebben van droge mond, om de waargenomen effecten en de algemene aanvaardbaarheid te bepalen van GUM® HYDRAL™ gel, spray en mondspoelmiddel. Intern onderzoek Sunstar.

**Smaaktest uitgevoerd in 2012 onder 23 personen die last hebben van een constante of tijdelijke droge mond. Intern onderzoek Sunstar.

Share This